Afla secretele din spatele videochatului chiar de la fondatorul Live Studio

Industria videochat a cunoscut o evolutie spectaculoasa de-a lungul timpului, iar Live Studio este unul dintre studiourile de videochat recunoscute pentru performantele deosebite realizate an de an, cu o crestere si o dezvoltare deosebit de puternica.
Ce se ascunde in spatele videochatului si cum a devenit Live Studio un nume important din aceast domeniu?

Ei bine, A. M. fondatorul acestui studio de videochat, ne va impartasi foarte deschis care au fost primele sale experiente din aceasta industrie si ne va prezenta povestea echipei Live Studio.
Pornind chiar de la primii pasi pe acest taram, atunci neexplorat, A. M. ne va povesti in cadrul acestui interviu cum a reusit sa puna bazele unei astfel de afaceri in Romania si cum a reusit sa dezvolta un brand de renume in videochat, Live Studio.
Acesta este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai performante studiouri din acest domeniu, un loc in care tinerele descopera oportunitatea catre o cariera de succes si locul in care se formeaza o adevarata familie. Eleganta, rafinamentul si pasiunea pentru performanta sunt doar o parte din aspectele ce caracterizeaza Live Studio.


Esti dornica sa afli si mai multe informatii despre ceea ce inseamna Live Studio? O poti face cat se poate de simplu accesand site-ul www.livestudio.ro, un loc special creat pentru a-ti oferi cele mai noi informatii din acest domeniu si pentru a descoperi o lume fascinanta, ce a propulsat numeroase tinere catre succes!

Related posts