Ce fac fetele de la Chat Studio în timpul lor liber?

Meseria de model de videochat a început să fie opțiunea cea mai des aleasă a tinerelor din România. Când piața muncii îți oferă un salariu mult prea mic pentru a-ți putea satisface toate nevoile, atunci ești nevoită să te îndrepți spre ceva care să-ți ofere mai multe oportunități.

Și dacă tot suntem numărul unu în Europa din domeniul videochatului, să clarificăm mai întâi acest subiect și să răspundem la întrebarea: Ce înseamnă, mai exact videochatul?

Mulți necunoscători își dau cu părerea și oferă diferite răspunsuri la această întrebare, însă de cele mai multe ori adevărul nu e nici pe departe cel oferit de aceștia.

În primul rând, videochatul e o meserie complet legală, în ciuda tuturor vorbelor transmise de cei necunoscători. O meserie din care se câștigă chiar bine. Însă românii au de obicei tendința să asocieze meseriile din care se câștigă bine cu ceva ilegal automat.

Totodată, videochatul îți oferă și oportunitatea să evoluezi, să te autodepășești, să devii mai bună în ceea ce faci și să fii mândră de propriile realizări.

Însă, ca să nu ne abatem prea mult de la subiect, să revenim la întrebarea de la care am pornit: Ce fac fetele de la Chat Studio în timpul lor liber? Pentru că au destul timp liber!

Meseria de model de videochat este una foarte flexibilă, de aceea și multe studente aleg acest domeniu. Asta nu înseamnă că fetele lucrează doar 3 ore pe zi, ci înseamnă că pot lucra când consideră ele de cuviință.

Fusurile orare diferă în fiecare regiune, de aceea această meserie se poate practica la orice oră, fie la 3, 6 dimineața sau la 20, 23 seara!

Cât despre timpul liber, să le lăsăm pe modelele de la Chat Studio să răspundă:

„Mie îmi place foarte mult să călătoresc. Cu toții știm că pentru a călători avem nevoie de bani. Nu e un secret faptul că am destui bani astfel încât să-mi permit să mă plimb oriunde. Am văzut deja cam tot ce era de văzut prin România, de acum rămâne să călătoresc și prin alte țări.”

„Eu am fost mereu adepta shopping ului. Pur și simplu pot spune că am chiar o dependență. Nu trece o săptămână în care să nu-mi achiziționez ceva nou. Pur și simplu nu mă pot abține! Cu meseria pe care o aveam înainte nu-mi permiteam să-mi cumpăr ceva nou chiar în fiecare săptămână, însă cu meseria de acum, aș putea să-mi cumpăr ceva nou chiar și în fiecare zi!”

„În mare parte îmi petrec timpul liber încercând să mă perfecționez. Acum nu vreau să sune de parcă aș fi o tocilară, firește că mai călătoresc și eu uneori în weekenduri, sau îmi mai cumpăr câte un lucru nou, dar vreau să ajung un model de videochat de succes, vreau să câștig premii și să fac studioul mândru de mine!”chatstudio

Dacă și tu vrei să-ți îndeplinești visele și să faci lucruri pe care înainte nu ți le permiteai, atunci nu ezita să vizitezi siteul oficial al studioului www.chatstudio.ro și să afli toate informațiile necesare.

Related posts