Ce nu știai despre Live Agency Bucuresti?

Live Agency este un studio de videochat din capitală și considerat unul dintre cele mai profesioniste studiouri de videochat din România. Creat în anul 2014, cu o experiență de 4 ani în spate, Live Agency a devenit un model pentru majoritatea studiourilor de videochat din capitală. Efortul depus de echipa din cadrul acestui studio a fost de nenumărate ori răsplătit de multitudinea de premii câștigate la competițiile internaționale de profil.

Care sunt lucrurile pe care majoritatea oamenilor nu le știau despre Live Agency? Ce oferă acest studio în plus față de celelalte și de ce a devenit un punct de referință și un model pentru domeniul videochat?

Oferă videochat non-adult și videochat adult

Nu foarte multe studiouri le pun la dispoziție modelelor opțiunea de a alege, nu foarte multe studiouri au și varianta de videochat non adult. Live Agency este un studio ce consideră că orice model începător ar trebui să înceapă prin videochatul non adult. Dar ce înseamnă mai exact aceste două tipuri de videochat?

Videochatul non adult nu implică nuditate! Modelele trebuie doar să converseze cu clienții și să discute pe diverse subiecte abordate de aceștia. Probabil vă întrebați cine ar vrea să plătească doar pentru a discuta cu cineva? Ei bine, ce domn nu s-ar bucura de compania și atenția unei domnișoare drăguțe cu care să converseze pe diverse teme?

Videochatul adult implică și nuditate. Acest tip este recomandat modelelor care deja au experiență, dar și modelelor care-și doresc să-și dubleze veniturile, pentru că este cel mai bine plătit tip de videochat!

Oferă traineri specializați

Experiența nu ar trebui să fie un impediment pentru fetele ce-și doresc să lucreze în cadrul Live Agency pentru că studioul dispune de o echipă de profesioniști care să le ajute pe tinere să se cunoască mai bine, să fie conștiente de propriile calități și să profite din plin de acestea. Orice model care se află la început de drum are nevoie de sprijin și de îndrumări pentru a putea avea performanțe în acest domeniu!

Condiții de muncă impecabile

Live Agency s-a dezvoltat de-a lungul celor 4 ani și studioul a devenit foarte bine dotat și luxos. Fiecare model are propria lui cameră cât și tehnologie de ultimă generație. Managerul spune că pentru ei, luxul este un punct forte. E foarte important prima impresie pe care le-o oferă fetelor atunci când pășesc pentru prima data, impresie pe care se vor construi și celelalte mai apoi.

Live Agency este o echipă tânără, o echipă de oameni cu experiență în domeniu care le pun la dispoziția modelelor toate condițiile necesare pentru a se perfecționa, pentru a deveni mai bune. Astfel, cu timpul apare și răsplata și numeroasele premii câștigate de modele.

Oferă un salariu fix, mereu primit la timp

Live Agency pune foarte mare preț pe corectitudine și oferirea banilor la timp. Tinerele care aleg această meserie beneficiază și de bonusuri de angajare și apoi de un salariu exact în fiecare lună. Dacă performanțele acestora cresc, salariul se poate mări oricând pentru a le satisface toate poftele tinerelor modele!

Live Agency recrutează noi fete care să le întregească echipa, iar dacă te consideri doritoare nu ezita să-i contactezi!

Related posts