Confesiunile unui model de videochat

In ultima perioada, sa lucrezi ca model de videochat a devenit unul dintre cele mai atractive si ravnite meserii pentru tinerele domnisoare. Totusi, ce anume le atrage pe acestea catre o cariera in videochat? Ei bine, pentru a intelege mai bine acest domeniu si pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectiva diferita, de cea a unui model, Alice, pseudonimul dupa care este cunoscuta in aceasta industrie, a acceptat sa ne raspunda la cateva intrebari.

Cum de ai ales acest domeniu?

Pot spun ca totul a inceput dupa ce m-am mutat in Bucuresti cu facultatea. Stiam de la inceput faptul ca parintilor mei le va fi deosebit de greu sa ma intretina si am inceput sa imi caut un job chiar de cand am ajuns in capitala.

M-am lovit de foarte multe probleme in primele luni, fie aveam un job care nu-mi permitea deloc sa mai merg pe la facultate sau sa ma bucur de viata personala, fie nu eram multumita deloc pe plan financiar.

model de videochat

Era clar ca trebuia sa fac o schimbare, iar cu ceva noroc am descoperit aceasta meserie – model de videochat. La inceput am fost destul de sceptica atunci cand auzeam cat de mult se castiga. Nu credeam ca poate fi adevarat si totul parea mult prea simplu.

Ce poti spune despre interviu? A fost dificil sa lucrezi?

Pentru inceput a trebuit sa las deoparte toate ideile preconcepute, gen ca trebuie sa fii extraordinar de frumoasa, trebuie sa ai experienta sau ca este o meserie ilegala – toate acestea fiind minciuni nerusinate.

Urmatorul pas pe care l-am facut a fost sa iau legatura cu studioul respectiv si in cel mai scurt timp am si fost programata la interviu. Vorba vine interviu, mie mi s-a parut mai mult ca o conversatie intre doua prietene.

Faptul ca am dat de o persoana calduroasa, deschisa si mereu cu zambetul pe buze mi-a oferit multa incredere si m-a facut sa realizez ca mi-ar placea sa lucrez intr-o astfel de echipa, sa am asa colege.

Acum, sa-ti raspund la a doua intrebare, nu, nu a fost dificil sa lucrez. Nu mi s-a cerut experienta, in schimb mi s-a facut o instruire si am primit foarte multe sfaturi de la colegele ce lucrau deja de ceva timp, iar asta m-a ajutat enorm.

Care a fost cea mai mare provocare?

Pot spune ca cel mai greu este sa intelegi ce vrea fiecare client. Daca vrei sa lucrezi in acest domeniu si reusesti sa deslusesti acest lucru atunci succesul este ca si garantat. Aici dau mereu de persoane noi, fiecare cu propriile nevoi sau idei, iar ceea ce face diferenta intre succes si esec este modul tau de a te comporta in fiecare dintre situatii.

Cu toate acestea, iubesc aceste provocari si simt ca totul este mult mai interesant. In fiecare zi ma gandesc ce imi mai rezerva si ce mai invat nou. A fost placut sa observ ca acest job m-a ajutat sa ma dezvolt foarte mult si pe plan personal, in societate.

Nu mai sunt atat de timida, iar acum socializez mult mai usor. Cu alte cuvinte am devenit mult mai deschisa si inteleg mai bine oamenii.

Esti fericita in prezent? Cum vezi viitorul?

Fericita nu ar fi de ajuns, pot spune ca sunt chiar implinita. Am reusit sa termin facultatea, fac ceea ce-mi place, din punct de vedere financiar este extraordinar, iar pe viitor? Nu stiu. Cu siguranta nu ma vad sa fac altceva, iar o cariera de lunga durata mi-ar placea in mod deosebit.

Oricum, pe termen mediu imi doresc sa calatoresc cat pot de mult si sa-mi ajut familia.

Related posts