Cum sa-i spun prietenului meu meseria mea este cea de model de videochat?

Meseria de model de videochat in cadrul unui studio de videochat este unul dintre cele mai populare si bine platite joburi din mediul online, insa datorita unor slabe informatii foarte multa lume are inca o parere gresita despre ceea ce presupune.

Din acest motiv, foarte multe fete care practica videochatul au o oarecare retinere sa spuna persoanelor din jur din ce isi castiga existenta, insa, din fericire, aceasta activitate incepe sa fie inteleasa din ce in ce mai mult si chiar apreciata.

Ei bine, am deschis acest subiect deoarece a fost un caz in care o colega, model de videochat nu stia cum sa-i spuna prietenului pe care il avea din ce isi castiga existenta si ce presupune cu adevarat.

Videochatul – o forma de socializare – meseria de model de videochat

meseria de model de videochat
Sursa: nytimes.com

Sunt foarte multe pareri cu privire la activitatea desfasurata, insa adevarul este ca daca esti model de videochat nu faci decat sa socializezi cu diverse persoane care cauta compania ta si le place sa te aiba in preajma, chiar daca totul se desfasoara doar in mediul online. Pana la urma nu e de parca ai insela pe cineva daca interactionezi si cu alte persoane, mai ales ca nu este vorba despre o intalnire fizica.

O relatie trebuie sa ofere fiecarui partener libertate, iar daca acea persoana nu intelege ca videochatul inseamna mult profesionalism si este tratata ca o meserie de catre prietena lui, atunci foarte probabil va deveni sufocant.

Totodata, daca esti in aceeasi situatie trebuie sa te gandesti ca daca esti intr-o relatie nu inseamna ca iti este interzis sa vorbesti si cu alte persoane, mai ales ca in cazul in care faci videochat vei socializa cu persoane straine, o vei face cu mult profesionalism si vei castiga bani din asa ceva. Asadar, faptul ca faci parte din aceasta industrie a videochatului nu te face mai putin fidela sau ar trebui sa-i dea motive de gelozie prietenului tau.

O importanta sursa financiara ce-ti ofera independenta

Cu siguranta orice persoana isi doreste sa fie independenta din punct de vedere financiar. Daca esti o fata care stie ce poate si ce vrea de la ea nu vei accepta ca prietenul tau sau familia sa te intretina si te vei bucura pe deplin de toate beneficiile pe care le ofera meseria de model de videochat.

Nimic nu se compara cu acel sentiment de libertate, independenta si satisfactie ca ai tot ceea ce-ti doresti datorita tie. Exact acelasi lucru trebuie sa inteleaga si prietenul tau. Pana la urma, meseria ca model de videochat este una dintre cele mai bine platite si care se face cu foarte multa placere, iar aceste lucruri trebuie sa te faca sa te gandesti ca nimic nu ar trebui sa te impiedice.

O relatie trebuie sa fie bazata pe incredere si nu pe gelozie sau lipsa de maturitate, asadar prietenul, familia sau apropiatii tai ar trebui sa inteleaga in primul rand ceea ce presupune aceasta meserie, profesionalismul care sta in spatele ei si apoi sa te sustina pe deplin in tot ceea ce faci.

Summary
Review Date

Related posts