Primul meu job – interviu cu Ana Dobre

In prezent, sunt din ce in ce mai multe exemple de femei ambitioase si care reusesc sa se descurce extraordinar intr-o societate in care parca e din ce in ce mai greu sa te impui. Ei bine, una dintre aceste exemple este Ana Dobre, de meserie model in videochat. Cum a reusit aceasta sa ajunga o femeie si succes si una dintre cele mai respectate modele din acest domeniu? Vom vedea ce are de spus aceasta in ideile ce urmeaza.

Cum a inceput totul?

Pot spune ca povestea a inceput de cand am terminat liceul. Era o perioada in care se adunau foarte multe cheltuieli, imi doream sa merg si la facultate in Bucuresti, iar parintii pareau sa fie usor depasiti de situatie.

Acela a fost momentul in care mi-am spus ca banii nu cad din cer si trebuie sa muncesti pentru ei. Eram foarte motivata sa gasesc un loc de munca ce-mi oferea posibilitatea sa studiez si in acelasi timp sa ii scap de efort pe parintii mei. Ideea era una extrordinara, dar in practica foarte multe oferte de munca pe care le gaseam ar fi ajuns sa-mi ocupe mai tot timpul, iar salariile sa fie de-a dreptul mizerabile.

Dar cum am fost mereu o persoana ambitioasa si descurcareata, am reusit sa caut cu rabdare pana ce am dat de OkStudio un  studio de videochat celebru din Bucuresti. M-am hotarat sa particip la interviu si de acolo a inceput totul.

Cum a fost interviul de angajare?

Fiind primul job si totodata primul interviu la care am participat pot spune ca emotiile erau foarte mari. Nu aveam experienta, nu stiam prea multe detalii despre videochat si habar nu aveam daca ma voi descurca.

Spre surprinderea mea, primirea a fost atat de calduroasa si prietenoasa incat am reusit sa-mi ies din starea aceea de agitatie si incodare, iar interviul a semanat mai mult cu o conversatie intre doua prietene.

Ceea ce nu stiam e ca in videochat experienta nu este un „must-have” ci trebuie sa iti doresti sa inveti, sa te autodepasesti si sa ai un aspect fizic placut.

Primele zile

Dupa ce am facut toate actele si am semnat contractul individual de munca, am inceput sa invat in fiecare zi cate ceva, chiar si azi dupa o buna perioada de timp lucrata pot spune ca inveti, ai tot felul de admiratori, discutiile pot varia foarte mult si e un job in care nu ai cum sa te plictisesti.

La inceput am fost absolut fascinata de felul in care arata studioul, de luxul regasit in camere, aparatura de ultima generatie care era folosita si bucuria de zi de zi pe fata colegelor.

E un mediu in care nu ai cum sa nu te simti bine si sa nu iti doresti sa fii din ce in ce mai performanta, mai ales ca ai tot ceea ce iti trebuie. In spatele meu era o intreaga echipa care ma ajuta la imagine, la comportamentul meu sa rezolva problemele de ordin tehnic.

In prezent

Astazi, videochatul pentru mine inseamna o cariera de succes, in care am facut doar ce mi-a placut si in care am castigat mai mult decat as fi putut in majoritatea joburilor din Romania. Am un apartament cumparat intr-o zona buna din Bucuresti, conduc masina preferata, facultatea e absolvita, merg periodic la cumparaturi si in excursii, cu alte cuvinte prezentul e ca un vis devenit realitate.

Pot spune ca sunt foarte recunoscatoare acestei meserii pentru ca mi-a oferit tot ce am azi si ma bucur ca am facut cea mai buna alegere chiar din primul job.

Sumar
Primul meu job – interviu cu Ana Dobre
Nume articol
Primul meu job – interviu cu Ana Dobre
Descriere
M-am hotarat sa particip la interviu si de acolo a inceput totul.
Autor
Nume publicatie
Blog videochat
Logo publicatie

Related posts