Secretul banilor mei este jobul in videochat

Inca de cand eram mica simteam pe deplin diferenta care exista intre mine si alte prietene, din punct de vedere financiar. Traind intr-o familie care nu si-a permis decat strictul necesar, ajunsesem sa am un complex de inferioritate fata de toate prietenele mele care mergeau des la shopping, aveau cele mai noi haine si cele mai performante produse cosmetice.

Ei bine, poate ca acest lucru m-a si facut sa vreau mai mult de la mine, sa nu las in seama parintilor mei aceasta problema, asa cum au facut celelalte prietene, si sa incerc sa ma descurc singura fiindca la un moment dat se va ajunge inevitabil la o astfel de situatie.

Asadar, exact in prima vara dupa ce am terminat liceul m-am decis sa imi gasesc un job si sa pun deoparte pentru facultate. Primii pasi au fost parca mai mult pe loc si eram puternic descurajata. Job-ul pe care-l aveam atunci, unul de vanzatoare la un magazin, imi manca foarte mult din timp si nici din punct de vedere financiar nu aveam rezultate spectaculoase. Cred ca a fost un moment in care am avut un sentiment puternic de frustrare pentru ca imi pierdeam vara muncind pentru nimic, in timp ce prietenele mele se bucurau de plimbari, piscine si multe alte distractii.

Atunci mi-am dat seama cat este de important nu doar sa ai bani, dar sa ai si timpul necesar pentru a te bucura de acestia. Din acest motiv am luat hotararea sa gasesc un alt job. A fost o perioada in care m-am interesat mai mult deoarece imi doream sa gasesc ceva sa imi placa cu adevarat si sa ofere un venit care sa se faca simtit in buzunar.

Dupa ceva timp, la sugestia unei prietene, am participat la un interviu ca model de videochat. Nu stiam foarte multe despre ceea ce implica si cu atat mai mult, nu aveam nici un pic de experienta. Cu toate acestea, am fost placut surprinsa sa dau de persoane care m-au intampinat cu multa caldura si care au vazut in mine o fata capabila.

Desi nu aveam experienta, progresul meu a fost unul destul de rapid si chiar din prima luna am castigat de 4 ori mai mult decat o facusem la job-ul anterior. Era ceva incredibil, mai ales ca tot ceea ce faceam era insotita de placere, activitatea constand in socializare cu alti admiratori din mediul online.

Cu timpul am reusit sa castig sume de mii de dolari, iar in prezent asta se intampla in mod constant. Oricum, e important de stiut ca la un studio de videochat profesionist ai in spate o intreage echipa care se ocupa de imaginea ta, iti arata cum sa te comporti si cum sa comunici cat mai eficient, plus ca ai toate conditiile pentru a sta confortabil si de a te simti bine.

Periodic am bonusuri de sute de dolari doar pentru ca am vechime, e ziua mea de nastere sau lucrez suplimentar. Asadar, veniturile sunt spectaculoase chiar.

In prezent pot spune ca banii pe care-i am imi permit sa cumpar tot ce-mi doresc, am si foarte mult timp liber, iar asta mi-a permis sa ma dezvolt si pe plan profesional, dar si personal. Am un sentiment de independenta si libertate pe care nici o prietena nu poate sa-l resimta, iar acest lucru este absolut fascinant!

Sumar
Secretul banilor mei este jobul in videochat
Nume articol
Secretul banilor mei este jobul in videochat
Descriere
Inca de cand eram mica simteam pe deplin diferenta care exista intre mine si alte prietene, din punct de vedere financiar.
Autor
Nume publicatie
Blog Videochat
Logo publicatie

Related posts