Un model de videochat va participa la Miss Universe 2017

Concursurile de frumusete au starnit si reusesc sa starneasca in continuare interesul multor tinere, precum si numeroase case de moda, designeri sau personalitati din industria vasta a entertaimentului. Din randul acestora, Miss Universe este, de departe, una dintre cele mai importante si populare concursuri.

An de an, povestile modelelor care aleg sa participe la Miss Universe sunt din ce in ce mai interesante. Acestea ascund in spate multa munca, perseverenta si o dorinta puternica pentru o cariera de succes in domeniile frumusetii, publicitate sau divertisment.

Insa, pentru una dintre participantele Miss Universe 2017, succesul nu este un aspect total strain vietii sale. Mai exact, vom vorbi despre Ella, un model de videochat din Paraguay. Cum a reusit aceasta sa isi cladeasca o adevarata cariera in domeniul videochat si care sunt motivele pentru care participa la Miss Universe? Vom afla toate acestea in cele ce urmeaza.

 

De la chelnerita la model de succes

Facand parte dintr-o familie cu venituri modeste din Asuncion, orasul capitala a statului Paraguay, Ella a fost nevoita sa lucreze chiar de la o varsta frageda. De la varsta de 12 ani, aceasta o ajuta frecvent pe mama ei, spaland vasele in bucataria unui restaurant din apropiera casei unde locuia.

Pana la varsta de 18 ani aceasta a inlocuit mai multe joburi, cel de vanzatoare sau promoter. Primul ei job full time a fost cel de chelnerita, insa acesta a durat doar cateva luni. Era nevoie de o schimbare in viata ei, iar videochatul era inca un taram destul de neexplorat in Paraguay, ceea ce i-a captat interesul.

La varsta de 19 ani aceasta a luat contactul cu mediul online si in doar cativa ani a reusit sa devina un adevarat succes. Videochatul a reprezentat pentru Ella si pentru multe alte tinere din Paraguay, sansa la o viata mai frumoasa, mai ales ca situatia economica a tarii nu este deloc una placuta.

Sa fii independenta financiar in Paraguay este un lucru cat se poate de dificil. De altfel, acest lucru este un aspect destul de des intalnit in toata America de Sud.

 

Miss Universe – urmatorul nivel

Se spune ca o persoana care este de succes isi va dori mereu sa se autodepaseasca, ii plac provocarile si va incerca mereu sa ajunga la un nivel cat mai inalt. Exact acest lucru este caracteristic si pentru Ella. Aceasta isi doreste sa faca un pas important pentru cariera ei si considera Miss Universe ca o adevarata rampa de lansare catre celebritate.

Atentia pe care o acorda pozitiei corpului, felul in care stapaneste arta conversatiei si modul in care stie sa-si scoata in evidenta atuurile, sunt aspecte pe care le-a dobandit si le-a perfectionat de-a lungul timpului in cariera sa ca model de videochat. Toate aceste detalii mentionate anterior o ajuta pe Ella sa aiba toate sansele pentru premiul cel mare – Miss Universe 2017.

 

Va si reusi sa-l castige? Ramane de vazut. Important este ca povestea pe care o are in spate este una foarte interesanta si este dovada vie ca munca, perseverenta si dorinta de a vrea mai mult sunt caracteristici specifice persoanelor de succes!

Related posts