Unde își petrece un model de videochat vacanța de Crăciun?

Dacă e să fim 100% sinceri, viața unui model de videochat e una destul de pretențioasă. Fetele care aleg să practice această meserie, se gândesc în primul rând la avantajul material pe care îl vor avea.

Multe dintre ele au spus că, înainte de a lucra ca model de videochat, nici nu le-ar fi trecut prin minte că și-ar putea permite atâtea lucruri. Nici măcar nu ar fi visat la atât de multe haine, bijuterii, pe scurt, își fac toate poftele!

„De ce să nu ne bucurăm de tinerețe, acum cât suntem tinere?” au spus majoritatea dintre ele. Așa că, orice model de videochat care se respectă va fi totdeauna aranjat, îmbrăcat cu cele mai noi și mai la modă haine, accesorizată pe măsură , pe scurt, o adevărată lady!

Dar ce fac modelele de videochat în timpul lor liber? Firește că se plimbă prin cele mai exotice destinații și au săptămâni de concediu memorabile. Unde au de gând să meargă în vacanța de Crăciun? Să le lăsăm pe ele să ne împărtășească aceste lucruri!

   „De Crăciunul ăsta mi-am promis că o să mă duc o săptămână într-o insulă exotică, singură! De mult am nevoie de așa o vacanță, o vacanță în care să fiu doar eu și cu mine și să-mi pun gândurile în ordine. Cu toții mai avem nevoie din când în când de astfel de escapade, trebuie să ne reîncărcăm bateriile cumva. Mi-am luat o săptămână liberă și am de gând să merg în cea mai exotică vacanță pe care mi-o recomandă agenția de turism. Nu pot spune că am un buget anume, dar de multe ori profit de ofertele last minute pentru că sunt foarte avantajoase. Abia aștept să stau o săptămână la soare, pe un șezlong, să mă bucur de căldură, de apa oceanului și să vin acasă cu un bronz de invidiat!”

            „De mult visez să merg în Insulele Maldive, însă sincer, niciun job pe care l-am avut până acum nu mi-a permis moftul acesta. Am avut ceva joburi până acum și abia dacă reușeam să am un trai cât de cât decent. Singurele vacanțe pe care mi le permiteam erau la Marea Neagră. Nici nu mi-aș fi închipuit că pot ajunge să câștig atât de mult să practic, să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc. Acesta cred că e visul oricărei femei, să aibă tot ce-și dorește. Și ce ne dorim noi cel mai mult dacă nu haine, pantofi și accesorii?”

Meseria de model de videochat rămâne printre cele mai bine plătite meserii de femei din țară. Întrece cu mult și salariul unor bărbați, iar acest lucru poate fi considerat și scandalos, dacă ne raportăm la concepțiile tradiționaliste după care s-a ghidat societatea noastră timp de mulți ani. Însă timpurile s-au schimbat, concepțiile s-au schimbat și cine spune că o femeie nu ar putea câștiga mai mult decât un bărbat?

Revenind, dacă vrei să-ți petreci și tu următorul Crăciun într-un loc special, într-un loc la care înainte doar visai, nu ezita să mergi la un interviu la un studio de videochat!

Related posts